Keuken foto achterwand

Keuken foto achterwand

Ontwerp zelf uw eigen unieke keukenachterwand met uw eigen foto of idee. Dat kan een mooie zelfgemaakte foto zijn, maar bijvoorbeeld ook een recept, een spreuk of wat u ook maar kunt bedenken. Op de manier krijg u een achterwand in uw keuken die speciaal voor en door u ontworpen is, waardoor u een verbluffend, uniek eindresultaat creëert. Uw keuken foto achterwand kan in full colour zijn, maar bijvoorbeeld ook in zwart / wit of in sepia. Wat u maar wilt. Heeft u geen eigen foto, dan kunt u kiezen uit een van onze vele motieven en prints om toch uw eigen en unieke keuken foto achterwand te ontwerpen.

Pimp uw keuken met een unieke achterwand, een uniek ontwerp, speciaal op maat gemaakt voor uw eigen keuken. Maak een keuze uit de exclusieve motieven online of gebruik uw eigen mooie foto’s om de meest originele keuken foto achterwand te creëeren.

Keuken foto achterwand

Met een keuken foto achterwand kunt u op heel eenvoudige wijze ook uw keuken er sfeervol uit laten zien, zodat het geheel opgaat in dezelfde stijl en dezelfde uitstraling als de rest van uw woning.

Uw foto wordt met de allernieuwste technieken op een stevige en degelijke glasplaat geprint. Zo’n glasplaat is hittebestendig, waardoor zonder problemen de glasplaat in de keuken kan worden geplaatst, bijvoorbeeld als achterwand. U kunt zelf gaten maken in de glasplaat voor bijvoorbeeld stopcontacten.

Lees ook:  Fototapete Strand

Met een keuken foto achterwand op maat kunt u zonder problemen en in een handomdraai uw keuken in exact de gewenste stijl en met de gewenste uitstraling omtoveren.